Saintpid Mastering

Saintpid Mastering studio

Igår gjorde jag och min sambo en liten roadtrip, från vårt hem i Hedemora ner till Huddinge, för att hälsa på Johannes på Saintpid Mastering. Tidigare i sommar nämnde han att han tyckte jag borde uppgradera min hemmastudio med ljudabsorbenter, och att han hade ett par över som jag kunde få.

Mer anledning än så behöver jag inte för att planera in en roadtrip, och när vi ändå var där fick vi se den fantastiska studion han byggt, varav en del syns på bilden här ovan.

Hur kommer det sig att Johannes hade åsikter om min hemmastudio då? Det är så enkelt som att han har mastrat en låt som är inspelad där, och fick kämpa lite med ljudet på grund av mitt rum. Är du nyfiken på vilken låt det är kan du klicka här.

Johannes är inte bara en fantastisk mastrare (eller vad det kan tänkas heta), han är också väldigt trevlig. Vi fick oss en lång pratstund, och det får det gärna bli igen.

Förutom att Johannes mastrar en del åt CRS Records så har han bland annat mastrat en grammis-vinnare. Det tycker jag är riktigt coolt. Kolla in hans hemsida, och låt honom mastra ditt nästa släpp.

Lämna en kommentar