Om CRS Records

Redan 2008 startade jag, Stefan Bergfeldt, den enskilda firman CRS Webbproduktion, som 2012 blev aktiebolag. Skivbolaget blev en del av verksamheten 2014, men det var först 2019 som verksamheten tog fart, i och med att jag bestämde mig för att mina erfarenheter av internetmarknadsföring skulle kunna vara användbara i musikbranschen.

Första tanken var att ge ut min egen musik, men så ville Hinken, Nästan Ågrens och Dick Lundberg vara med. Och då blev det mer marknadsföring av dem än att göra egen musik.

Min bakgrund som programmerare har också varit mycket användbar, då jag har skapat system, rutiner och programvara för att hjälpa mig arbeta effektivt. På det viset kunde jag hjälpa mina artister med 60 släpp under 2020, trots att jag har ett dagtidsjobb att sköta också.

Jag producerar en hel del video för sociala medier, och även där har jag gjort mallar och system för att kunna effektivisera.

Tillsammans hade vi över en miljon streams under 2020, vilket är en fantastisk siffra, om jag får säga det själv.

Våren 2021 flyttade jag och min sambo till ett hus i Hedemora, och målet är att det ska byggas en studio här i källaren, där jag kan spela in musik.

Skivbolagsdirektören, Stefan Bergfeldt
Skivbolagsdirektören, Stefan Bergfeldt. Foto: Miranda Abrahamsson

Krossa razismen

När du lyssnar på låten Töreboda är vårt, bidrar du till Tillsammansskapets insamling till Sammanhållningens Hus, som är ett projekt för att stärka sammanhållningen och motverka högerextermisternas splittringspolitik.

Lyssnar gör du där du brukar streama musik, till exempel Spotify.

Du kan läsa mer om Tillsammansskapets insamling till Sammanhållningens hus på deras hemsida.