Dags att göra en plan

Photo by Ann H

Du behöver en plan, och jag behöver en plan. För min del är det en plan för att ta nästa steg för både bolaget och mina artister. Just nu känns det lite som att vi trampar vatten, det vore härligt att få fotfäste och kliva framåt.

Det är inget konstigt att man fastnar på en platå ibland, det är liksom så det fungerar. Men man behöver ta ett steg tillbaka, analysera situationen och göra en plan för hur man tar sig vidare.

För mig handlar det främst om fler streams och bättre lönsamhet. Fler streams utan lönsamhet är rätt enkelt, bara betala för annonser, så kommer det. Men utmaningen är som sagt lönsamheten. Det gäller att dels hitta rätt i annonseringen, men också hitta andra vägar att nå ut till publiken.

Jag vill gärna jobba med med artist branding och storytelling, jag tror det är ett fantastiskt sätt att skapa fans. Det är dock något som initialt kräver ganska mycket jobb, både för mig och för mina artister. Långsiktigt tror jag det kan bli väldigt effektivt, och lönsamt.

Vad ska Du som artist göra för att ta dig vidare från den platå du fastnat på? Hör av dig, så kan vi prata mer om det.

Lämna en kommentar