Det behöver inte vara så svårt

Linnéa Englund skulle fota skivomslag till sin kommande singel SAAB 93 tillsammans med sin kompis, som har en SAAB 93, men bilen gick sönder innan de kom till skott. Vad tusan gör man då? Först får man såklart panik, sen inser man att det måste lösas. Linnéa ventilerade mig mig och Andreas Larsson (från Solidariteten) som producerat låten. Andreas kom med idén att man ju faktiskt kunde fota på verkstaden, och att det till och med kunde vara en fördel, eftersom det finns en naturlig bakgrund där.

Sagt och gjort, Linnéa och hennes vän (även om det blev en annan vän med en SAAB 93) åkte till MR Bilvård & Service i Hofors och fotograferade sitt skivomslag där. En hel del bilder blev det, och en av dem kommer alltså bli omslagsbild till den kommande singeln (klicka här för att se bilden).

Linnéa passade även på att sjunga och dansa lite, vilket fångades på film. Genom att posta bilden ovan på sina sociala medier tackar Linnéa grabbarna för att hon fick komma och ”störa” dem. Vem vet vad som händer i framtiden, kanske de här grabbarna blir bakgrundsdansare i en kommande musikvideo.

Med lite tur kommer de att lyssna på Linnéas låt när den släpps, och kanske berätta för sina nära och kära om när stjärnan kom till deras jobb för en fotosession.

Lämna en kommentar