Nu växer vi

join our team wall decor
Photo by Linda Eller-Shein on Pexels.com

Senare den här veckan kommer jag presentera två nya artister som har anslutit sig till CRS Records. Detaljerna kommer senare, men de har valt att inleda ett samarbete eftersom de ser att vi kan ha ömsesidig nytta av varandra. De vill väldigt gärna nå ut med sin musik, och ser att de har större chans att göra det med ett skivbolag i ryggen, även om jag inte är en så kallad Major Label.

Tillsammans ska vi hjälpas åt att ta varandra framåt, för ensam är verkligen inte stark. Artisterna kommer ha god hjälp/nytta av både mig och varandra, med både det ena och det andra. Jag försöker hjälpa och coacha mina artister med allt från låtskrivning till sociala medier till marknadsföring, även om många av artisterna är betydligt bättre än jag är, framför allt på de tidiga stegen i kedjan som låtskrivning, inspelning osv. Och jag har verkligen hjälp/nytta av artisterna, utan dem är jag faktiskt ingenting höll jag på att säga, men skivbolaget skulle vara rätt ensligt utan artister.

Det här gör att tre av de sex nya artisterna/banden som jag har räknat med i år (se inlägget Mål för 2021) redan är klara. Är färre än hälften av de nya män? Nej, fler än hälften är män, men alla är inte män. Alltid något.

1 Kommentar

  1. Fredrik "Q" Hultqvist den 2021-04-28 kl 17:33

    Exakt, man kan inte alltid få 50-50 vid första försöket, men om man strävar efter ett mål så kan man nå det. Det är vad jag lärt mig under de senaste åren hos CRS!

Lämna en kommentar