Mitt populäraste inlägg

Foto av Ketut Subiyanto från Pexels

När jag följer besöksstatistiken här på hemsidan så är det alltid samma inlägg som är mest visat. Jag publicerade det för över sex år sedan, men ser jag på statistiken för de senaste 30 dagarna har det inlägget nästan fyra gånger så många visningar som det näst mest visade (vilket är startsidan). Sedan tidernas begynnelse har ett och samma blogginlägg stått för över 18% av alla sidvisningar, vilket ju är helt galet.

Vilket blogginlägg handlar det om då? Jo det är blogginlägget Komma igång med att skriva låttexter som har fått så otroligt många visningar. Det är ett väldigt bra inlägg, och jag är säker på att det har hjälpt väldigt många att faktiskt komma igång.

Med detta i åtanke undrar jag om det skulle finnas intresse av fler liknande inlägg, kring hur man skriver/producerar/spelar in/mixar/mastrar musik? Jag skriver ju gärna om att marknadsföra, men har man inget att marknadsföra så är det ändå omöjligt. Lämna en kommentar om det är något du skulle vilja läsa om här på bloggen.

Lämna en kommentar