Välkommen, Jenny Sundström

Omslagsbilden till kommande singeln You Don’t Know

Så säger vi välkommen i gänget till Jenny Sundström, som kallar sig själv för Kia när hon gör musik. Under hösten ska vi ge ut hennes låt You Don’t Know här på CRS Records.

Låten har Jenny skrivit själv, och den handlar om att ingen vet hur man känner inom sig, och ibland kan det vara svårt att prata om. Jag tror det är en känsla som många av oss kan känna igen.

Jenny började skriva musik i tonåren, och berättar att hon fick en fyra i musik när hon gick ut nian. Hon kommer från en musikalisk familj, där hennes ena bror Ronny sjunger i Tad Morose, ett metal-band med tio album på Spotify. Hennes andra bror Håkan sjunger i folkrock-bandet Nordman, med nio album på Spotify.

Det är i Ronnys studio Jenny har spelat in You Don’t Know, och det märks verkligen att hon har jobbat med proffs, som hjälper till att lyfta låten till helt nya höjder.

Jenny har en diagnos, och bor på ett boende, och musiken är det som får henne att må som bäst. Något överraskande är det finska Nightwish som är favoritbandet. Lyssnar man noga på You Don’t Know kan man ana inspirationen, men genren är en helt annan.

Det har länge varit en dröm för Jenny att ge ut musik på ett skivbolag, och även om CRS Records knappast är att räkna som ett av de stora bolagen så är detta en dröm som går i uppfyllelse.

Ännu har vi inte bestämt något releasedatum, men det kommer inte dröja speciellt länge. Jag hoppas du har tålamod att vänta.

Lämna en kommentar