Bröllop

I lördags var jag på bröllop, där Fredrik Dalmans äktade sin Amanda. Det var ett otroligt vackert bröllop, och i kyrkan sjöng Fredrik låten Till min fru, som släpps på alla streamingplattformar den 7 juni.

Jag har ju pratat flera gånger om hur du kan göra musik som passar till olika tillfällen. Just detta bröllop lär ju bara hända en gång, men det är en fantastisk kärlekshyllning som garanterat passar på vilket bröllop som helst, eller på en dejt för all del.

Fredrik går redan ganska bra på Spotify, och med den här låten hoppas vi såklart att han tar nästa steg. Att han pluggar musik- och ljudproduktion märks, produktionerna blir bättre. Nackdelen när man lär sig nya saker hela tiden (det är mest fördelar såklart) är att man hela tiden vill göra om och förbättra, så produktionerna blir liksom inte klara. Men vi håller tummarna för att vi får höra mer av honom framöver.

Fru Dalmans, Amanda, är förresten den som skriver texterna till Fredriks låtar. Hon är helt otrolig på ord, vilket hon visade prov på under bröllopsfesten, när hon höll ett tal. Inte ett öga var torrt, det kan jag lova. Jag har ganska lätt att bli fuktig i ögonen, men det är ganska sällan tårarna faktiskt rinner, men nog rann de under Amandas tal allt.

Tack Amanda och Fredrik, för att vi fick vara med och fira er stora dag.

Lämna en kommentar