Summerar 2022

Photo by Ann H

Det är den där tiden på året då alla summerar året som gått, och jag är väl precis lika som alla andra, så jag gör också det. Jag summerar inte bara, jag följer också upp de mål jag satte för 2022. Det är en bra grej för alla att göra, både att sätta mål och att följa upp dem.

Jag hade som mål att bygga om hemsidan under 2022, det har jag tyvärr inte gjort. Jag har gjort några ansatser, men sedan slutet av november pågår det faktiskt utveckling relativt intensivt, och det börjar verkligen likna något. En kollega på mitt vuxenjobb tog fram ett designförslag som verkligen satte fart på inspirationen, och under julledigheten har jag kommit riktigt långt med både form och funktion. Jag önskar jag kunde presentera en vettig tidplan, men det kan jag tyvärr inte. Är du nyfiken på hur det går kan du höra av dig så ska du få en uppdatering, och kanske till och med en förhandstitt.

En integration mot Spotify skulle göras klar, vilket jag inte heller gjorde. Jag tog en annan väg istället, av lite olika anledningar, så pre-save (som var syftet med integrationen) är implementerat. Eventuellt kommer jag ändå bygga en integration mot Spotify framöver, för att automatiskt hantera mina spellistor, vi får se.

Webbshoppen är igång, och det finns ett antal produkter där. Försäljningen har gått lite i vågor, vilket var helt väntat. När vi släppt en ny produkt och gått ut med det har det sålts en del, och sen avtar det. Så kommer det nog alltid att vara.

Inför 2022 sa jag att jag skulle vara mer restriktiv när det kommer till nya artister. Det tycker jag att jag har lyckats med. LÝSIS och Daggmar Luring är de enda som släppt musik på CRS Records för första gången under 2022, och LÝSIS skrev på redan i slutet av 2021, så ett enda nytt band har vi välkomnat under året.

Tyvärr har LÝSIS redan valt att lämna, tillsammans med Ascending Plains, Jörgen Andersson, Couch Conspiracy och Dick Lundberg & Solidariteten. Jag önskar er inget annat än lycka och framgång.

På ett personligt plan har 2022 varit ett riktigt skitår på väldigt många sätt. Jag har inte haft ork och lust att jobba riktigt som jag vill och behöver, och sakar har blivit eftersatta. Den här julledigheten har gjort underverk och jag är otroligt pepp på året som kommer, men när det kommer till planer och mål för 2023 får det bli ett kommande inlägg.

Nu lägger vi 2022 till handlingarna och siktar framåt.

Lämna en kommentar