Snyggt innehåll

two women having a relaxing time together
Photo by Mikhail Nilov on Pexels.com

Idag tänkte jag ge ett väldigt konkret tips, som kan hjälpa dig när du ska skapa innehåll till dina sociala plattformar, eller till och med när du ska göra en musikvideo eller liknande.

På sajten Pexels finns massor av gratis bilder och videoklipp som man får använda till sånt här. Det finns vissa begränsningar i hur de får användas, men det är väldigt fritt. Läs licensvillkoren innan du använder dem.

Jag har haft mycket nytta av dessa bilder, både här på bloggen, på mina sociala plattformar, och i de promovideos jag producerar. Sökningen fungerar väldigt bra, och de materialet håller hög kvalitet.

Du kan också använda material från Pexels när du producerar innehåll till dina sociala plattformar, och på så sätt säkerställa att du alltid har snygga bilder/filmklipp. Jag uppmanar dock alltid mina artister att leverera egna klipp när jag ska göra promovideos, för det blir mer personligt på det viset.

Även på mina sociala plattformar försöker jag blanda eget material med proffsmaterial från Pexels. Hoppas det här var ett konkret tips du kan ha nytt av. Lycka till, och låt mig gärna veta om du har använt, eller kommer att använda, proffsbilder på dina sociala plattformar.

Lämna en kommentar