Skivbolagsdirektören tipsar

Fredag betyder att det kommer ett inlägg som handlar om bolaget på ett eller annat vis, och den här fredagen är det skivbolagsdirektören i egen hög person som vill tipsa lite.

Nå, nästan alla inlägg är ju skrivna av skivbolagsdirektören, eftersom det bara är jag som jobbar i bolaget, men jag ville ändå benämna det såhär eftersom dagens inlägg handlar om spellistan Skivbolagsdirektören Tipsar, som jag satt ihop på Spotify.

På den här listan kommer det musik som du kanske inte hade kommit i kontakt med annars, eller som du inte har lyssnat på de senaste 15 åren typ. Bra musik som inte direkt är i strålkastarljuset.

Jag lägger till musik kontinuerligt, och kommer också ta bort musik efter hand. Jag skulle verkligen rekommendera att den som är nyfiken på musik i allmänhet följer listan, och lyssnar på den då och då. När du hittar guldkorn sparar du undan dem i en egen lista eller nåt, eftersom de inte kommer bli kvar för evigt på min lista.

Har du tips på låtar du tycker borde vara med på min lista, så säger du såklart till. Det kan du göra via mail, eller en kommentar här. Om du lämnar en kommentar här blir tipset synligt, så besökare på sidan kan se ditt tips oavsett om det kommer med i spellistan eller inte.

Hade jag postat det här inlägget på en måndag hade jag påtalat hur bra marknadsföring det kan vara att dela sin egen musik till någon som kanske lägger den på en spellista, även om spellistan ännu inte har jättemånga följare. Men nu är det fredag, så då säger jag inte det.

Lämna en kommentar