Nya artister på gång

adolescent blur child close up
Photo by Pixabay on Pexels.com

Jag tänker inte avslöja några detaljer innan det är påskrivet och klart, men tack vare att jag arbetat hårt med att effektivisera och automatisera delar av verksamheten har jag möjlighet att ta in och hjälpa fler artister. Därför för jag samtal med flera intressanta artister.

När man driver företag kommer man då och då till nån slags platå, som är svår att ta sig förbi. Tack vare rätt mycket fokus på vad jag gör, hur jag gör det, och att automatisera delar som går att automatisera, har jag tagit mig förbi en sådan platå och är redo att växa.

Min sambo sa idag när vi åt lunch ”tänk om du hade haft alla de här artisterna du har idag, för ett år sedan”, och så var vi överens om att det hade inte gått. Inte på långa vägar. Jag var inte alls redo för det då.

För ett år sedan hade jag tre aktiva artister, och trodde fortfarande att jag skulle hinna göra musik på egen hand också. Sedan dess har 18 artister/grupper stått för 53 släpp. Det hade aldrig gått om jag fortsatt jobba på samma sätt.

Hur många av de här samtalen som leder fram till att kontrakt skrivs, det är omöjligt att veta idag, men samtliga parter verkar iallafall intresserade av samarbete.

Barnet på bilden är inte en av de nya artisterna.

Lämna en kommentar