Massor av nyheter

Jenny ”Kia” Sundström

Det är så mycket på gång nu så jag vet inte riktigt var jag ska börja, men vi börjar väl med kvinnan vars skivomslag fick illustrera inlägget. Jenny ”Kia” Sundström, lillasyster till Ronny och Håkan Hemlin, som använder musiken för att tysta rösterna i huvudet. Hennes singel You Don’t Know släpps nämligen nästa lördag, den andra november. Det är också så att hon är oerhört kreativ, så om ni gillar den finns det goda möjligheter att det kommer mer av henne.

Prenumerera på nyhetsbrevet också, för att aldrig missa något.

På tal om kreativ, Dick Lundberg är en av de mest kreativa människorna jag stött på. Han skrev, spelade in och mixade sin platta Augustisånger 2 på lite mindre än en månad. Han är fortsatt produktiv, och tillsammans med bandet Solidariteten jobbar han på ännu ett album. Du har väl lyssnat på Augustisånger 2?

Förutom det har Tomas Blomqvist, som du kan höra på En sång för Lily på just Augustisånger 2, skrivit på avtal för kommande releaser. Vi håller på att jobba fram en plan för hur det ska gå till. Han skriver låtar för fullt och har fått fart på sin hemmastudio. Du kan följa hans resa på instagram.

Dessutom är det två hårdrocksband på gång. Det ena har muntligt godkänt mitt avtal, det andra har jag inte pratat avtal med ännu, men vi är överens om att det borde vara en bra idé att jag ger ut dem. Jag avvaktar med att släppa namnen på de här banden tills allt är klart.

Förutom allt detta håller jag på att spela in en låt till mitt eget punk-projekt. Vi kallar oss Stackars Mats, och består av mig, Jonas Rydberg (tidigare bland annat GasPiller och Sverkers) och Andreas Günzel.

Jag träffade DalaPop förra fredagen också, mycket givande. Vi har en hel del gemensamma intressen, och de ville framför allt låta mig veta att de inte bara finns där för musiker i Dalarna, utan även för skivbolag i Dalarna, vilket betyder att vi kanske tillsammans har väldigt goda möjligheter att få stöd från dem. Vi får se vad det landar i.

Jag tror att det här var allt jag har att berätta denna gång, du får väldigt gärna berätta lite vad som händer i ditt liv. Det finns ett kommentarsfält här nedanför, skriv där.

Lämna en kommentar