Inställt pga anledning

Jag har ju sagt att det varje fredag ska publiceras ett inlägg som har något att göra med skivbolaget och skivbolagets artister. Idag blir det en sanning med modifikation.

Ulf Lundell sa en gång typ ”ett inställt gig är också ett gig” (källa) så därför kan det här ses som att det ändå är ett blogginlägg. Eller, rent tekniskt är det ju det, och faktiskt så kan jag vinkla inställningen till att handla om bolaget.

Som de allra flesta förstått är det extremt lite pengar i musikbranschen, så för att ha råd att göra vad jag gör så är skivbolagsverksamheten en del av verksamheten i ett bolag som juridiskt heter CRS Webbproduktion AB, och som pysslar främst med hemsidor. Det är hemsidorna jag tjänar pengar på, och som i praktiken snarare finansierar musikverksamheten än försörjer mig.

Försörjer gör jag istället som anställd på ett konsultföretag som heter Sogeti. Därifrån är jag uthyrd till SSAB där jag är har en roll som systemutvecklare och -arkitekt.

Anledningen till att fredagens inlägg blir inställt är att jag har fullt upp med att göra hemsidor, så att jag har råd att ge ut mer musik. Jag hoppas du kan ha lite överseende med det. Det kommer ett inlägg på måndag, det lovar jag.

Och rent sådär så kom det ju faktiskt ett inlägg nu också. Ha nu en riktigt trevlig helg.

2 Kommentarer

  1. Patrik Renfors den 2019-10-11 kl 19:49

    Jag blev också tvungen att jobba på SSAB nu i helgen. ( dock inte som systemutvecklare, men jag jobbar med styrsystem som elektriker), men jag lovar det inom kort kommer flera nya låtar med oss i Dick Lundberg & Solidariteten. 😉

Lämna en kommentar