En november-utmaning

Jag har en utmaning till dig som skapar musik, och som är intresserad av att ni ut med den. Syftet med utmaningen är att hjälpa dig både i ditt skapande, men framför allt att nå ut.

Det spelar ingen roll hur erfaren du är, eller vilken sorts musik du skapar. Det är tre saker som krävs av dig som vill vara med.

  1. Du ska kunna/ha möjlighet att skapa musik, helst bra musik förstås.
  2. Du ska kunna avsätta minst en timme om dagen, hela november.
  3. Du ska finnas på någon social plattform när vi drar igång.

Du som väljer att delta kommer att få en uppgift att genomföra, varje dag i november. Uppgiften kommer via mail, varje morgon, och du har till midnatt på dig att utföra den.

Målet med utmaningen är att du ska ha en låt som är klar att släppas, och på vägen bygga upp en liten fanbase, som är nyfikna på dig och din musik. De dagliga uppgifterna är viktiga pusselbitar för att nå målet.

För den som genomför utmaningen finns också möjligheten att få sin låt utgiven, detaljer och villkor för det presenteras under resans gång, då formatet för det kan variera beroende på hur många som är med.

Låter det här intressant? För att delta behöver du fylla i anmälningsformuläret nedan, och du behöver börja följa mig på den sociala plattform du väljer. När du registrerar dig kommer du också prenumerera på mitt nyhetsbrev, för det är den vägen uppgifterna kommer levereras.

Registrera dig

Lämna en kommentar