Idag drar det igång

Idag drar novemberutmaningen igång. Anmält sig har 15 deltagare gjort, vilket känns alldeles lagom. Min förhoppning är att dessa 15 deltagare ska synas lite extra de kommande 30 dagarna.

För min del ska det bli extremt intressant att följa dessa deltagares resa, där de under 30 dagar kommer att skriva, spela in, mixa en låt. Under resan ska de också marknadsföra både sig själva och låten.

Förutom det så postade jag ett avtal för påskrift till ett hårdrocksband i veckan, och imorgon ska jag träffa ytterligare ett hårdrocksband. Förhoppningsvis blir det ett avtal även där.

På lördag ska jag faktiskt ha hem en rappare till min hemmastudio, för att lägga några sång-spår (heter det så när man rappar också?), och jag är väldigt nyfiken på hur pass bra vi kan få till det där. Han har skickat lite grejer tidigare, och det låter bra sånär som på sånginspelningen. Förhoppningsvis kan jag och mina grejer göra att han låter ännu bättre.

En annan rolig grej är att Jenny ”Kia” Sundström äntligen ska släppa sin singel. Tyvärr har jag tappat bort releasedatumet. Jag vet att jag och Jenny kom överens om att släppa singeln den andra, men jag brukar ju alltid släppa ny musik på fredagar (New Music Friday Sweden å så) så nu vet jag faktiskt inte vad jag angav för releasedatum. Antingen har den kommit idag (anledningen att jag inte vet det är att inlägget är schemalagt, jag sitter i bilen när det här publiceras), eller så kommer den på lördag.

Oavsett när det är hoppas jag verkligen att du välkomnar Kia med öppen famn.

Jag är galet pepp på novemberutmaningen, och hoppas innerligt att de flesta deltagarna faktiskt kommer genomföra alla moment. Det är några moment som bygger på att de är flera, så det är den detaljen jag är mest nervös för.

Nog om mig nu, vad ska du göra i helgen? Kommentarsrutan finns här nedanför.

Lämna en kommentar