Måste ändå skriva lite om…

Eftersom vi äntligen är igång måste jag ju skriva lite om det, #novemberutmaningen2019 är det jag pratar om.

Det började i fredags, det var femton deltagare anmälda, men alla verkar inte riktigt delta. En deltagare har tillkommit i efterhand. Utmaningen handlar ju både om att skriva, spela in och mixa en låt, och att marknadsföra den. Som en del i marknadsföringen förväntas man posta en del material i sociala medier, och jag tänkte att jag skulle länka till de konton jag har sett innehåll från hittills.

Det kan ju vara så att någon kommer komma ikapp i efterhand, och de jag länkar till nu kan ju hoppa av på resan, men här är iallafall listan. En del kör på flera medier, så då länkar jag till samtliga.

Jag kommer uppdatera den här listan om det dyker upp fler, eller om jag inser att jag har missat någon. Hittar du något relaterat om du söker på #novemberutmaningen2019 på sociala medier får du gärna tipsa mig.

Lämna en kommentar