I skrivande stund

close up of hand holding pencil over white background
Photo by Lum3n on Pexels.com

I skrivande stund sitter jag med sambons laptop i knäet, i vår soffa och tittar på hockey. Det är söndag kväll, som det oftast är när jag skriver blogginlägg. Den stora skillnaden mot alla andra gånger är att vi sitter i vårt hus, dit flyttlasset har gått i helgen. Vi har inte hunnit ställa kontoret i ordning ännu, vilket är anledningen att jag har lånat laptoppen och sitter i soffan. Det har varit lite dålig aktivitet i sociala medier i helgen, eftersom fokus har varit på flytten.

Bredvid mig i soffan sitter sambon, med skalenliga urklipp av våra kontorsmöbler, och försöker pussla in dem i det rum som ska bli vårt kontor. Ikväll insåg vi nämligen att med den möblering vi hade tänkt oss får jag solen rakt på skärmarna på kvällarna, och jag gör mycket av mitt jobb på kvällar. När inlägget är schemalagt ska vi hjälpas åt att försöka hitta en bra lösning.

Vad har det här med marknadsföring av musik att göra, kanske du tänker om du inte redan gett upp? Det har faktiskt precis allt med marknadsföring av musik att göra. Med det här inlägget vill jag visa att det alltid finns något att berätta, även är det inte finns något att berätta. Det händer alltid något i ditt liv, som dina följare och framför allt dina fans kan tycka är intressant.

Att jag har varit inaktiv på sociala medier har inget att göra med att jag inte har hittat saker att berätta om, utan helt enkelt att jag inte har hunnit. Jag ska kompensera för det när nycklarna till lägenheten är packade, och redan i morgon är förhoppningen att kontoret ska vara mer eller mindre på plats, minst så jag kan få igång min dator.

Här i huset ska det också, så småningom, byggas en studio, och jag har lovat att dokumentera det projektet på Youtube, så jag hoppas du följer mig där. Under tiden får du gärna tagga mig i bilder på din hemstudio, eller skicka bilder till mig, antingen på mail eller på sociala medier, så jag kan få lite inspiration.

Lämna en kommentar