Hej, jag heter Stefan

person standing near brown welcome on board printed floor map
Photo by Mabel Amber on Pexels.com

Välkommen hit, till min blogg. Jag heter Stefan och driver skivbolaget CRS Records sedan 2014. Jag bor i ett hus i Hedemora, dit jag just har flyttat. Det finns planer på att bygga en studio i källaren.

Du kanske funderar på varför jag talar om det här, drygt sex år efter att första blogginlägget publicerades? Det är helt logiskt, dels har saker förändrats på vägen, dels är jag rätt säker på att du inte har läst alla mina blogginlägg. Enligt Google Analytics är ca 80% av besökarna på den här sidan ”nya besökare”, dvs personer som inte har besökt sidan tidigare, eller på länge.

Här på bloggen kan du ju enkelt klicka runt och lära känna mig rätt bra, men i dina sociala medier är det mycket svårare. Därför kan det vara bra att då och då välkomna nya följare, och berätta lite om dig. Tittar du på statistiken så ser du att dina inlägg inte ens visas för alla dina följare, så det här att räkna med att alla slaviskt kollar upp alla dina inlägg är rätt naivt.

En vanlig grej jag hör är att man inte vill posta för ofta, för att man tjatar. Det är klart, postar du samma sak om och om igen, hela tiden, då är det rätt tjatigt. Men om du ofta postar nytt, och ibland lite gammalt, då är det inte tjatigt. De som är oroliga för att vara tjatiga postar oftast 1-4 gånger per månad, och jag lovar att ingen kommer tycka att du är tjatig om du ökar upp till ett 1-7 gånger i veckan.

Var genuin och var dig själv bara. Jag kan tröttna på konton som bara postar screenshots från Spotify. Jag vill veta saker om dig, om din musik, om ditt liv. Många säger att de inte har något att berätta, men oj vad det finns saker att berätta. Det gäller bara att hitta dem.

Lämna en kommentar