Hälsning från Stefan Bergfeldt

Stefan Bergfeldt

Det här blir en väldigt speciell artisthälsning, eftersom jag i det här fallet är både skivbolaget och artisten, men hur som helst tänkte jag skicka en liten hälsning i egenskap av artisten Stefan Bergfeldt.

Min singel Jag är arg! gjorde ju verkligen en dundersuccé på Spotify när den släpptes, och på bara några dagar fick över 10 000 spelningar. Sedan dess har den nästan nått 40 000 spelningar, på ungefär tre månader, vilket väl ändå får ses som ganska bra för en avdankad gammal punkares debutsingel vid fyrtio års ålder?

Jag har fortsatt göra musik, men har inget färdigt. Tillsammans med ett par kompisar jobbar jag på ett punkprojekt, och vi har som målsättning att släppa ett album runt första advent. Vi får se hur det går, men jag tror det kan bli riktigt bra. Jag lovar att berätta mer om detta framöver.

Jag har också idéer om att göra lite poppigare musik, men där finns det absolut inget att visa upp ännu, det är helt i mitt huvud. En gång i tiden skrev jag musik i stil med den här, så jag tänker att kanske något åt det hållet, berätta gärna vad du tror om det.

Ja, det är väl ungefär det som finns att säga om mitt musikaliska liv just nu, jag vet att det är många som efterfrågat live-spelningar med mig, men jag har inte alls någon lust med det. Jag har bara en låt, och inget band som kan kompa. Tror inte det blir någon rolig live-tillställning faktiskt.

Jag skulle bli jätteglad om du lämnade en kommentar här nedanför och berättar vad du tycker, både om min låt Jag är arg!, men också idén att göra mer poppig musik.

Lämna en kommentar