Fredag den 3e maj 2019 släpper skivbolagsägaren själv sin allra första singel med egen musik i eget namn. Jag har gjort i princip allt själv, skrivit låten, spelat in den, mixat den, mastrat den.

Låten skrevs redan för fyra år sedan, men livet kom mellan och den lades på hyllan. Efter ett återuppväckt intresse för att spela och sjunga (och skriva låtar) har den äntligen producerats och den går att hitta överallt där du brukar streama musik (Spotity, Deezer, Google Play, Youtube mm)

Troligtvis är det enda låten på länge jag kommer släppa i eget namn, för jag har hittat ett par vänner som gärna spelar in musik på sitt håll, till gemensamma projekt. Mer om detta kommer såklart när det finns mer att berätta.

Jag vill också påminna och tipsa om låten Töreboda är vårt, som jag också har skrivit och spelat in. Där kan man höra mig spela både gitarr och bas, samt sjunga. Någon trummis fanns inte att tillgå så jag har också programmerat trummorna till den. Den finns bland annat på Spotify (klicka här).

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet skickas varje onsdag, och innehåller både tips till dig som harvar i musikbranschen och saker som är aktuellt kring CRS Records, och musikbranschen i stort.

Lämna en kommentar