Hälsning från Nästan Ågrens

Nästan Ågrens

Nästan Ågrens är från Tyresö, en förort, söder om Stockholm.
De har spelat ihop ”i 1000 år ungefär”. I maj släppte de sitt debutalbum Slut på vapen här på CRS Records. Jag frågade dem vad som hänt sedan dess, och vad de har på gång nu. Såhär svarar de.

Vi är tajta och sammansatta, vi hittar varandra även när det blåser hårt, som det gör i livet ibland.

Vi repar väldigt intensivt just nu, då vi har ett gäng med spelningar inbokade under hösten. Vi har tyvärr fått en stor skopa med sorg över oss, då en av ursprungsmedlemmarna har gått ur tiden.

Men vi jobbar på i med och motgång.

Vi har precis gjort en video som ligger upp nu i dagarna. Vi kommer även att samarbeta med författaren Arne Wickander som har skrivit boken den Tredje punkaren. Vi kommer att dela scen och på och något sätt öppna nya dörrar.

Så mitt i all sorg och glädje så jobbar vi envist framåt. Vi följer upp vår första platta ”Slut på vapen” med spelningar och spridning på sociala medier. Vi släppte ”Slut på vapen” i maj och har nästan 40,000 strömningar sammantaget på plattan. Mycket av den förtjänsten ligger på Stefans envetna jobb med att sprida info om alla som ligger på CRS records.

Vi syns snart på någon lite knarrig scen nära dig..

Gary, Ringo och the Dude…

Den nya videon har i skrivande stund inte publicerats, men här är den förra. Via den kan du säkert hitta den nya, när den väl är uppe

Lämna en kommentar