Hälsning från Hinken

Henrik ”Hinken” Persson

När jag frågade er läsare vad ni helst ville läsa mer om fick jag ett par kommentarer om att det skulle vara roligt att läsa lite mer om artisterna i mitt stall. Så jag skickade ut frågan till artisterna, och tänkte att jag presenterar de svar jag får.

Först ut är Hinken, som ju under våren har släppt låtarna Vill inte se, Makt och Förtryck. Tillsammans med den gamla godingen Egoist fick de utgöra en spellista som jag kallar Hinken är samhällskritisk, du hittar den här.

Hinken låter hälsa att han har embryon till ytterligare fem låtar på samma tema. Planen är att dessa ska bli klara under hösten, och ges ut här på CRS Records.

Vi passar på att slänga in en fråga här, vill du ha låtarna som fem singlar, eller som en EP med fem spår?

Hinken hintar också om att det kan bli aktuellt med en fysisk release av de här åtta (eller kanske nio, om Egoist får vara med) låtarna. Skulle du tycka att det är intressant? Om vi tror att det finns intresse blir det nog ett crowdfunding-projekt av det.

För att undvika att kommentarsfältet svämmar över av frågor kring tröjan Hinken har på sig på bilden, den kommer från facebook-gruppen Jag minns min punk.

Lämna en kommentar