Vad vill du ha mer av?

Stigande kurva, av tswedensky (pixabay)

Jag tänkte höra mig för lite vad det är du vill läsa mer av här på bloggen. Min ambition är att dela med mig så mycket som möjligt av vad jag kan och vad du som besökare vill ha. Därför behöver jag höra vad du helst vill läsa om.

Det bör på något sätt vara musikrelaterat tänker jag, men det är ju ett ganska brett område. Jag tänker att jag ger några förslag här, och så kan du skriva en kommentar vad du helst läser. Det kan vara antingen något av ämnena jag föreslår, eller något helt eget.

Förslag på ämnen

  • Skriva musik
  • Marknadsföra musik
  • Spela in / mixa musik i hemmastudio
  • Artisterna jag gett ut
  • Ekonomin i musikbranschen

Som sagt, går även bra att hitta på helt egna förslag, så lämna nu en kommentar så jag vet vad du vill ha.

Lämna en kommentar