Hälsning från Göran Jans

Göran Jans

I serien med uppföljning av ”mina” artister har turen nu kommit till Göran Jans. Det var 2016 han hade en dundersuccé på Dalatoppen med sin låt Fred & frihet, Ömhet & kärlek, som jag fick äran att ge ut.

Sedan dess har han gett ut en EP med tre låtar (2017) tillsammans med sitt band Companiet, samt en singel (2018) på egen hand, tillägnad vår gemensamma hemstad Hedemora.

När jag frågar honom vad som händer musikaliskt i hans liv just nu så svarar han såhär:

Har varit väldigt lugnt på musikfronten. Har börjat jobba med lite gammalt material och även nytt nu igen. Har jobbat hela helgen med en låt som börja kännas klar äntligen.

Men repat med bandet har inte blivit nåt på länge mest för de ej funnits nån motivation och så har trummisen lämnat oss tyvärr(hade inte tiden). Så vet inte vad de blir av bandet.

Men som sagt, låtar finns de att jobba med. Har fler inspelade låtar men inte gjort så mycket med dom.

Vi får se vad som händer framöver, kommer nog att försöka släppa nåt i alla fall.

Skapa musik är skoj

Jag tolkar det som att det finns ganska goda förutsättningar för att vi ska få höra med av Göran redan under 2019. Jag tänker att han ju släppt musik 2016, 2017 och 2018, det vore synd att bryta trenden.

Medan vi väntar på ny musik från Göran kan vi lyssna på det som redan finns ute, glöm inte att prenumerera på nyhetsbrevet också.

Lämna en kommentar