Friday, I’m in love

Foto: May F

På fredagar uppdateras spellistan New Music Friday Sweden, och vad jag har förstått så är enda chansen att komma med på den omåttligt populära spellistan att man faktiskt släpper sin musik på fredagar. Än så länge har inget jag släppt hamnat på spellistan, men skam den som ger sig tänker jag. Hur som helst är det därför jag försöker styra alla släpp till fredagar.

Idag (nå, jag vet ju inte när du läser detta, men när det publiceras iallafall) är det ju fredag, men idag släpps det inget nytt på CRS Records. Däremot är det redan 14 släpp planerade för våren, och mer lär det bli.

Jag tänkte också meddela att eftersom verksamheten växer, och jag har höga ambitioner för att växa ytterligare under 2020, så kommer jag inte publicera de vanliga fredags-inläggen på de fredagar när det släpps något nytt. Inlägget som handlar om släppet får bli fredags-inlägget då.

Det är helt enkelt så att med ett heltidsjobb på sidan om, så räcker inte tiden till annars. Jag ska istället lägga den tiden på att nå mina mål. Jag har skrivit ner några mätbara punkter, såhär ser de ut:

  • 50 releaser, jämfört med 13 under 2019.
  • 1 000 000 streams på Spotify, jämfört med ca 250 000 under 2019.
  • 2000 följare på Instagram, jämfört med 438 i skrivande stund.
  • 2000 följare på Facebook, jämfört med 496 i skrivande stund.
  • 600 prenumeranter på nyhetsbrevet, jämfört med nuvarande 152.
  • 150 prenumeranter på Youtube, jämfört med 35.
  • 20 000 besökare på hemsidan, jämfört med 5553 under 2019.

Inläggen på måndagar, som i väldigt stor utsträckning ger dig hjälp på vägen för att lyfta din musikkarriär, fortsätter som vanligt. I dessa kommer jag också både följa upp siffrorna, och berätta vad jag (och mina artister) gör för att nå mina mål. Vi ska inte glömma bort att utan mina artister är jag liksom ingenting.

Jag vill gärna veta mer om dina mål för 2020, du kan väl släppa en kommentar här nedanför och berätta vad du har för planer.

Lämna en kommentar