Det gick inte som det var tänkt

Photo by Pixabay: https://www.pexels.com/photo/basket-blur-boy-child-208087/

Ikväll gick det inte som det var tänkt, och det gjorde att jag helt tappade både lust och fokus. Jag är rätt säker på att du har råkat ut för något liknande någon gång, eftersom det absolut inte var första gången det hände mig.

Men vet du, det är okej. Ikväll blev inte som det var tänkt, men släpp taget och gå vidare. Det höll på att inte bli något blogginlägg, men så kom jag på att jag kunde dela med mig av den här känslan.

Vad var det egentligen som hände då? Jo men jag lagade köttfärslimpa, en rejäl sats på ett halvkilo nötfärs och ett halvkilo fläskfärs. Men när vi skulle äta smakade alltihop dålig fläskfärs. Båda var trötta, hungriga och lite griniga, sådär som man kan bli (det är väl inte bara vi?), så det fick bli en beställning från pizzerian istället.

Mer behövs det inte, speciellt när ekonomin är ansträngd. Det har varit några tuffa månader, reserverna har sinat. En liten önskan om ett bidrag via Twitter blev det också, men oj, så fick man tydligen inte göra. Tydligen är man en hemsk människa om man gör så. Nåja, jag är inte perfekt.

Jag är säker på att imorgon är allt glömt och jag tar nya tag, men för ikväll har jag tappat sugen. Och det är okej. Som någon sa ”It’s ok to fall apart sometimes. Tacos fall apart all the time and we still love them”. Det känns tryggt på något sätt.

Lämna en kommentar