Är det dig jag söker?

Just nu söker jag efter nya förmågor att ge ut, och eftersom du läser detta misstänker jag att du vill ta reda på om det är dig jag söker, och om det är mig du söker. Oavsett om du är ensam artist, eller representerar att band, kommer jag kalla dig för du i resten av inlägget.

Vem är det jag söker?

Jag söker dig som har hållit på med musik ett tag, och är duktig på det du gör. Du skriver egna låtar, och har framfört dem inför publik.

Du ser en digital release som en möjlighet att marknadsföra dig och din musik, snarare än som en inkomstkälla.

Din facebook-sida eller ditt instagram-konto följs av hundratals fans, som gärna dyker upp på spelningar och gillar dina demo-videos.

Vad är det du får?

Du får din musik publicerad på de digitala plattformarna, här snackar vi inte bara Spotify, även om det är den överlägset största plattformen för mig. Din musik hamnar även på Apple Music, Google Play, Deezer, Amazon Music och Youtube.

Din musik blir marknadsförd i mina digitala kanaler, framför allt på hemsidan, på instagram och på facebook-sidan. Nyhetsbrevet används också för att marknadsföra din musik. Även annonsering i sociala medier används för att din musik ska nå ny publik.

Du får, förhoppnings- och troligtvis, fler som lyssnar på din musik, än vad du skulle fått om du gett ut din musik helt på egen hand, vilket du såklart kan välja att göra, till exempel via Distrokid.

Du får också behålla alla rättigheter till dina låtar, du ger mig bara rättigheter att sköta den digitala distributionen av musiken. Andra skivbolag kan kräva alla rättigheter till din musik, som du kan läsa om här.

Låter det intressant?

Låter det som att det är dig jag söker, och är det jag erbjuder i linje med vad du söker, då tycker jag att du ska höra av dig. Du hittar alla kontaktuppgifter här.

Lämna en kommentar