Vad söker ett skivbolag?

Jag kan ju inte svara på vad andra skivbolag söker, så jag tänker svara på vad just CRS Records söker. Det har jag rätt bra koll på faktiskt.

Just nu är vi ett ganska litet och familjärt gäng, som alla brinner för musik, och som gör sitt bästa för att bidra. Vi försöker alla hjälpas åt för att vi tillsammans ska bli så bra som möjligt, och hjälpas åt kan handla om att ge feedback, att skriva låtar tillsammans, att mixa varandras musik, att fotografera skivomslag eller redigera musikvideo, för att ge några exempel.

För mig är det viktigt att vi behåller den familjära känslan och att vi alla hjälps åt. Så vad jag söker är artister som jag tror passar in i familjen, som kan ha nytta av vad vi har att erbjuda, och som kan bidra till att vi inom gemenskapen kan bli ännu bättre.

Passa in kan man göra både musikaliskt och personligt, och helst ska du ju göra båda. Det blir så mycket lättare att hitta både samarbeten, gemensamma gig och gemensam marknadsföring om vi trivs med varandra, och har musikaliska beröringspunkter.

Naturligtvis söker jag också något jag tror kan bli ekonomiskt lönsamt för bolaget, det är ju trots allt ett företag jag försöker driva. Tack vare väldigt små utgifter är det lyckligtvis inte jättemycket som behövs för att det ska bli lönsamt, men ändå.

Jag hoppas du uppskattade att få en inblick i vad det är jag söker. Har du några frågor finns det både ett kontaktformulär och ett kommentarsfält. Detsamma gäller om du tror att du skulle passa in. Vill du säga något snällt rekommenderar jag kommentarsfältet, jag blir väldigt glad om du säger något snällt där.

Lämna en kommentar