Vad händer i bolaget?

Det är mycket aktiviteter i bolaget, varav inte riktigt alla är så himla tydliga utåt alla gånger, så jag tänkte att jag skulle berätta lite vad det är som händer, det där med transparens och så, som jag ju tycker är väldigt viktigt.

För det första vill jag berätta att The Darkest Side of Me har skrivit på för CRS Records och kommer släppa musik på bolaget framöver. Första släppet på bolaget är en singel som heter Bleeding Heart, och släpps den 28/8. Vi ser mycket fram mot det.

Vidare håller jag på att programmera lite på mina system, för att ytterligare kunna effektivisera och automatisera delar av arbetet. Fast just nu handlar det mest om att på ett bättre sätt visa upp mina artister och deras musik. Idag skriver jag ett blogginlägg för varje release, men jag vill göra lite mer av en katalog över vad som är släppt. Det här kommer bli mycket bra, och jag hoppas att det kommer vara klart inom ganska snar framtid. Vi får se lite hur mycket tid jag hinner lägga på det.

I övrigt kämpar vi på för att nå målen, som jag ju följde upp förra veckan. Det kommer krävas en hel del jobb för att nå vissa av målen, men jag tänker verkligen försöka. Om du inte redan prenumererar på nyhetsbrevet får du gärna göra det, det finns ett formulär för det längre ner här.

När jag skriver detta inser jag också att jag har glömt att svara på ett mail från ett band som är nyfikna på att bli en del av gänget på CRS Records. Jag ska genast göra det.

Hoppas du får en fantastisk vecka, och du får mer än gärna lämna en kommentar. Ge feedback eller ställ en fråga, eller bara bekräfta att du har läst.

Lämna en kommentar