Tid för återhämtning

Foto av Adrianna Calvo från Pexels

Den som slaviskt följer den här bloggen märker kanske att det här inlägget kommer senare än andra måndagar. Nu tror jag inte att någon surfar in kl 16 varje måndag för att se vad för nytt som kommit, men om du mot förmodan skulle vara en sådan vill jag först be om ursäkt, och sen vill jag veta vem du är.

Nog om detta, jag tänkte prata lite av vikten av återhämtning, det är nämligen återhämtning som är anledningen att blogginlägget är sent. Jag brukar skriva blogginlägg på söndagskvällar, men igår behövde jag återhämtning, så jag och min sambo plöjde igenom Bäckström istället. Och på måndagar är det ju mitt dagtidsjobb hela dagen, så nu sitter jag efter jobbet och skriver blogginlägg.

Man måste vara rädd om sig, och prioritera sin hälsa framför allt. Ingen vinner på att du, eller jag, går in i väggen. Jag mår bra av att ha mycket att göra, och att ha deadlines, men det får absolut inte bli för mycket. Därför kan det bli ett blogginlägg som kommer ett par timmar sent, eller för all del inte alls. För det är bättre att det här blogginlägget blir lite sent, än att det blir det sista jag skriver.

Jag har pushat mina gränser i rätt många år, och är rätt bra på att höra kroppens signaler, så jag vet oftast när jag behöver en paus, och vilken sorts paus jag behöver. Ibland är det sova jag behöver, ibland är det att stänga in mig i min egen lilla värld (för tillfället i Red Dead Online) och ibland är det motion jag behöver. Det har gjort underverk för mitt mående att lära mig känna igen signalerna. Känner du igen dina signaler?

Efter en helg med mycket återhämtning känner jag mig på banan igen, jag är redo att ta nya tag för att få ännu fler att höra mina artisters låtar. På tal om det så såg jag en intressant grej gällande En liten kille, som Jörgen släppte i fredags. Hittills har sex personer upptäckt den via Release Radar, men de har gillat låten tillräckligt mycket för att streama den 264 gånger. Det är 44 gånger var, på en helg. Helt otroligt, men det tyder ju på att algoritmerna har träffat helt rätt personer. Tänk om det var 264 personer som hade streamat 44 gånger var, det hade blivit 11616 streams det.

Nåja, såna tankeexperiment ger ju inte riktigt något, men in och lyssna du också vetja.

Lämna en kommentar