Projekt: Hemmastudio

Photo by Pixabay

För lite drygt ett år sedan flyttade vi in i vårt hus, och redan från början fanns planen att en del av källaren skulle bli en hemmastudio. Det var ju naturligtvis inte högsta prio, det fanns rätt mycket (och finns fortfarande) annat som behöver fixas i det här huset.

Men nu har det faktiskt blivit dags att dra igång första delen av projektet. Det lilla kontrollrummet ska tapetseras, tapeterna är beställda, men inte levererade. Jag hoppas verkligen jag får nån information om leverans snart, jag har väntat ett tag.

Tapeten jag har hittat är mörk i grunden och har grafiska kameror som mönster. Det är en liten flirt med rummets historia, då det från början byggdes för att vara ett mörkrum, för framkallning av fotografier. Jag ser väldigt mycket fram mot att få det här gjort.

Om några veckor ska jag få hjälp att platsbygga ett skrivbord, och jag har beställt fuskskinn att klä in möbeln med. Jag tror det ska ge en skön känsla av exklusivitet. Dessutom enkelt att hålla rent, vilket ju är trevligt.

Den stora frågan nu är om jag ska dokumentera arbetet i bilder, och publicera här på bloggen, eller om jag ska göra det med video och publicera på YouTube. Berätta i en kommentar vad du tycker.

2 Kommentarer

 1. Miranda den 2022-07-04 kl 17:35

  Jag tycker med video på Youtube!

  • Stefan Bergfeldt den 2022-07-04 kl 18:22

   Tack för det.
   Det kan vara så att jag behöver hjälp att filma då, men det kanske går att ordna.

Lämna en kommentar