Nya avtal påskrivna

Japp, du läste rätt. Avtal, pluralis. Jag har två avtal påskrivna som jag inte har berättat om. Men det ska det bli ändring på nu. Ja, jag ska inte riva kontrakten alltså, utan jag ska berätta om dem.

Först ut är Tomas Blomqvist, som inte är helt ny här på CRS Records. Han medverkade nämligen på En sång för Lily, från Dick Lundbergs platta Augustisånger 2. Att vara med både att skriva låten, och spela in den, väckte låtskrivandet och spelandet hos Tomas, som hade låtit gitarren och hemmastudion damma i allt för många år. Under hösten har han varit oerhört produktiv, och första singeln Ringar På Vattnet släpps den 29:e november. Det kommer bli mer från Tomas längre fram, och jag tänkte presentera honom lite närmare nästa fredag.

Tomas Blomqvist

Sedan har vi Are, som kan skulle kunna kalla för ett hårdrockskollektiv. Bandmedlemmarna är lite flytande, men det finns iallafall ett par medlemmar som är bandets fasta punkt, det är Thomas som spelar gitarr och keyboards, Stefan på bas, och Kimmo som sjunger och spelar lite gitarr. De debuterar med ett album, Tours De Temps, som släpps den sjätte december. Även Are tänkte jag ge en närmare presentation, den 22/11.

Tours De Temps släpps den sjätte december

Lämna en kommentar