Möhippa / Svensexa

Vi fick en fråga om vi kan ordna en inspelning under en svensexa, och det är klart vi kan. Vi fick bara fundera lite på hur det ska gå till, och vad det ska kosta. Det fungerar såklart lika bra för möhippor eller födelsedagsfiranden, eller vad ni nu tänker hitta på.

Konceptet vi har kommit fram till ser ut såhär ungefär såhär. Det blir ungefär som karaoke, och eftersom vi inte hunnit bygga upp en stor bank av karaokelåtar behöver du tala om i god tid vilken (eller vilka) låt du vill spela in, så gör vi vad vi kan för att skaffa fram den.

När ni kommer till studion finns det såklart något att tugga på och något att dricka. Önskemål kan lämnas i samband med bokningen. Det kan till exempel vara chips och champagne (nå, med våra priser blir det mousserande vin). Huvudpersonen får ett papper med texten och vi kan lyssna på låten ett par gånger för att få en känsla för hur den ska gå.

Sen spelar vi in huvudpersonens sång, flera gånger för att vi ska få material att jobba med, så det blir bra. Om ni vill kan vi sen också spela in resten av gänget som bakgrundskör.

Efter att allt är inspelat behöver vår ljudtekniker en stund på sig att göra sin magi med inspelningen för att få det att låta bättre än ditt vanliga besök i karaokebaren. Det tar ca en timme, och om ni väntar kan ni få med er den färdiga inspelningen på ett USB-minne på en gång. Har ni bråttom iväg kan vi istället maila en länk där ni kan hämta låten.

Så var det den där detaljen med priset, vi tar 1000kr för inspelningen om ni är upp till fem personer, utöver det kostar varje extra person 150kr.

Visst låter det roligt?

Lämna en kommentar