Ett fantastiskt erbjudande

Som du kanske läst i vårt senaste inlägg, har vi skaffat lite nya grejer till studion.

Nu måste ju grejerna invigas med att spela in en riktigt bra låt, med ett riktigt bra band. Därför söker vi nu ett band med klassisk rock-uppsättning (trummor, gitarr, bas, sång) som har en egen bra låt, och inget tidigare studioinspelat som får komma och spela in en låt i studion, för ynka fem hundra kronor. Ni får en dag (upp till 10 timmar) där vi spelar in och mixar er låt. Ordinarie pris för tio timmar är 2500kr.

Reglerna är enkla, minst halva bandet måste gilla vår facebook-sida, sedan skickar ni ett mail till stefan@crsrecords.se och berättar vilka ni är, vad ni spelar för slags musik och hur länge ni har spelat ihop. På något vis måste ni också skicka låten ni vill ha inspelad, antingen en länk till någonstans där jag kan ladda hem den, eller bifoga den i mailet. Det är helt okej att spela in på mobiltelefonen i replokalen.

Sen väljer vi ut den låt vi tycker passar bäst, så får det bandet komma och spela in helt enkelt. Vi kommer också publicera låten, med bilder från inspelningen, på vår youtube-kanal.

1 Kommentar

  1. […] torsdags spelade vi in låten State of Grace, med Falubandet Shunk, som tidigare nappat på vårt fantastiska erbjudande. Vi hade alla riktigt roligt, och resultatet blev riktigt bra. Den 28e augusti kommer låten att […]

Lämna en kommentar