Ibland blir det inte som man tänkt

Nej, trots att jag är en man som gillar rutiner, strukturer och system så blir det ibland inte riktigt som man tänkt, och nu i veckan var ett sådant tillfälle.

Jörgen har skrivit en låt om sina känslor kring Covid-19 och ville att vi skulle släppa den så snart som möjligt, men ändå hinna med alla rutiner kring ett släpp. Någonstans gick det snett när jag satte releasedatum för låten, antingen gjorde jag fel, eller så blev det fel hos leverantören (deras tjänst krånglade lite när jag höll på). Oavsett var det gick fel så kom låten ut väldigt snabbt, så vi hann inte göra allt vi brukar göra inför release.

Det har inte skrivits om den i nyhetsbrevet, det har inte gått ut någon promovideo i sociala medier, vi har inte ens försökt skapa någon hype kring den, för vi hann inte.

Hur som helst är låten nu släppt, och den är helt fantastisk, du kan läsa om den här: Jörgen Andersson – Jag är rädd.

Lämna en kommentar