Frågor och svar: Berätta om ”Töreboda är vårt”

Elefanten är ritad av Micke BQ

I ett tidigare inlägg uppmanade jag er läsare att ställa era frågor till mig, och även om jag inte direkt drunknade i frågor så fick jag iallafall en väldigt bra fråga, från twittraren @mickeritar (följ honom!). Såhär skriver han:

Berätta om Töreboda och den ”dagliga påminnelsen”. Lyssningar? Och annat. Vad har resultatet varit så här långt.

Källa: https://twitter.com/mickeritar/status/1592172146830499840

Den ”dagliga påminnelsen” han pratar om är en schemalagd tweet jag har, som du kan se här nedan.

Swisha till: 123 526 63 09
skriv Sammanhållningens Hus

Så hur går det egentligen? Inte så bra som jag hade hoppats på, i dagsläget har låten strax under 10 000 streams på Spotify, vilket motsvarar ett ekonomiskt resultat på ungefär 200kr, vilket i sammanhanget är en droppe i havet. Tillsammansskapet gör ett fantastiskt jobb för att skapa sammanhållning och gemenskap i samhället, och motverka splittring, och du kan bidra till det arbetet genom att lyssna på låten, eller varför inte swisha en slant.

Du kan också dela låten och uppmana andra att lyssna, för det behövs ett väldigt stort antal lyssnare för att det ska ge någon märkbar ekonomisk effekt. Varför inte slänga in den i din favoritspellista, och lyssna på den regelbundet?

Micke, som ställde frågan, är fantastisk på att både fotografera och rita. Du kan hitta, och stötta honom på buymeacoffee.com/mickebq eller köpa produkter med hans motiv på phantus.myspreadshop.se

Lämna en kommentar