Det är okej att göra fel

Photo by Polina Zimmerman

Idag blir det ett kort inlägg, mest för att påminna mig själv, och dig, om att det är okej att göra fel.

Jag har nämligen precis uppdaterat music.crsrecords.se till .NET 8, och det resulterade i att det slutade fungera. Men det är okej att göra fel. Man lär sig alltid något på vägen, och det ska jag se till att göra.

Jag har ju ett vuxenjobb som systemutvecklare, det här med hemsidor är verkligen något jag kan, så felet är antagligen löst redan när du läser detta (jag skriver det söndag eftermiddag, det publiceras måndag eftermiddag).

Det är ändå viktigt att påminna oss om att det faktiskt är okej att göra fel. Det är dock viktigt att ta ansvar för sina handlingar och göra det bästa av situationen, och det är precis det jag gör här. Jag erkänner och tar ansvar inför alla ni som läser den här bloggen, och istället för att lägga tid på att skriva ett fantastiskt blogginlägg, så lägger jag tid på att åtgärda felet.

När uppdateringen till .NET 8 är klar och allting fungerar förväntar jag mig att prestandan kommer bli avsevärt bättre, och det har ju både ni och jag nytta av.

Nu ska jag grotta in i koden, vi hörs!

Lämna en kommentar