Jingel för Smslånonline.se

Simon Nyström, som driver SmslånOnline.se är sådär lite lagom galen. Han har utmanat Google, och vunnit, när det handlar om att kvalitet ska visas högre upp i sökresultatet än skräp. Genom att driva den mest seriösa jämförelsesajten för smslån i sverige, eller kanske till och med världen, och samtidigt uppmärksammat Google på hur konkurrenterna utnyttjat brister i Googles algoritmer för att ranka bättre har han skapat sig en helt unik särställning i branschen.

När konkurrenterna gör vad som helst för att tjäna pengar, är Simon istället mycket restriktiv. Han har flera gånger fått erbjudanden från låneföretagen om pengar för att deras lån ska viktas högre i hans jämförelser, men han säger konsekvent nej. Han tar också 3% av vinsten (omsättningen?) och ger till barncancerfonden.

Eftersom Simon är sådär galen, på ett bra sätt naturligtvis, och eftersom vi haft en hel del kontakt genom åren genom min webbyrå, kontaktade jag honom och frågade om han inte skulle ha en reklamlåt. Reaktionen var att en reklamlåt är det yttersta beviset på att han är seriös. Simon ville gärna ha lite referenser, vad hade jag gjort för musik tidigare? Jag hade inte något att visa upp, utom den här gamla punkdängan av mitt gamla band Sverkers. Lyckligtvis gillade Simon låten och ville gärna ha en punkig reklamlåt.

Tillsammans med mina barn (de vill helst bli kallade ungdomar) gick vi från idé till en färdig produktion. Vi skrev låten, spelade in, mixade, mastrade och fick lite hjälp av världens bästa studiotekniker. Resultatet ser du nedan, det är Simon själv som har satt ihop videon.

https://www.youtube.com/watch?v=0FIC2rdSe0s

Lämna en kommentar