Presentera dig

https://www.needpix.com/photo/219472/handshake-shaking-hands-hands-business-agreement-deal-partnership-people-contract

Jag misstänker att eftersom jag driver ett skivbolag blir jag kontaktad lite oftare av människor som vill att jag ska lyssna på deras musik. Det här inlägget är riktat till dig som gärna vill sprida musik, och kanske få mig (eller någon annan) att lyssna på den.

Jag är såklart väldigt intresserad av musik, det är därför jag driver ett skivbolag. Jag tycker om att lyssna på ny musik, och jag tycker om att upptäcka (för mig) nya artister. Därför uppskattar jag såklart när artister vill dela med sig av sin musik till mig.

Men jag har några krav…

Jag vill veta vem du är, så se till att presentera dig. Se också till att presentera dig på ett sätt så jag blir nyfiken på dig och din musik, men inte på ett sätt så jag blir besviken när jag lyssnar.

Jag vill veta vad du vill. Är du nöjd med att jag lyssnar på din musik, vill du ha feedback, vill du att jag ska ge ut dig, eller vad är det du vill? Talar du inte om detta, hur ska jag då veta hur jag ska reagera på musiken?

Varför valde du mig? Det kanske är mitt ego, men jag vill gärna veta varför just jag blev utvald. Eller åtminstone känna att jag blev utvald, och inte en i mängden i nåt massutskick, eller en text du klistrat in i kanske hundratals meddelanden.

Om ditt meddelande svarar på de här tre frågorna är sannolikheten att jag agerar på ditt meddelande väldigt stor. Om ditt meddelande känns som ett massutskick är risken väldigt stor att jag behandlar det som ett, eller kanske tipsar dig om lite läsning från den här bloggen, så du kan lära dig ta kontakt på ett bättre sätt.

Med det sagt, ha detta i åtanke, och välkommen att höra av dig.

Lämna en kommentar