fbpx

Erbjudande

Digital distribution

Till att börja med erbjuder jag digital distribution till alla de stora musiktjänsterna, som Spotify, Apple Music, Google Play Music osv. Det är grunden för att människor ska kunna hitta din musik, och för att du ska kunna börja tjäna pengar på din musik.

Du behöver alltså ha skrivit dina egna låtar, och spelat dem. De behöver också vara mixade och mastrade. Det här är saker man antingen kan göra själv, eller ta hjälp av proffs med.

36bbe2f90bffdd50e45fcd301811-1438967
marketing

Marknadsföring

När din musik finns på ute på streamingtjänsterna behövs marknadsföring för att få en publik. En del av marknadsföringen är såklart att du som artist eller band talar om för din publik var låtarna finns, men det finns mer.

Jag kan hjälpa dig med en hemsida, med facebook, twitter, instagram, youtube, nyhetsbrev, pressreleaser och mycket mer. Ju mer du syns, desto fler kommer lyssna.

För att nå så många som möjligt behövs antagligen en ganska bred marknadsföringsinsats. Exakt vad det innebär är olika från fall till fall.

Ekonomi

I slutet av dagen behöver man ändå räkna kronor och ören, och det gäller såklart både dig som artist, och mig som skivbolag. Visst, vi gör det för att det är kul, eller hur, men man behöver mat på bordet också.

Tillsammans ska vi se till att våra gemensamma affärer blir så lönsamma som möjligt för alla parter.

Vi vill ju alla se till att finansiera din nästa produktion.

packs-163497_960_720

1 Kommentar

  1. Det här med ekonomi | CRS Records den 2016-07-26 kl 18:05

    […] Priser […]

Lämna en kommentar