Boende i Kanada sedan många år glömde Tomas i många år bort musiken, men efter att ha samarbetat med Dick Lundberg på en låt till plattan Augustisånger 2 väcktes lusten och längtan att skriva musik igen.

Minnen är Tomas tredje låt, och släpps bara fyra månader efter debutsingeln, Ringar på vattnet. Debuten har, tillsammans med uppföljaren Galen i dig, över 60 000 spelningar på Spotify.

I videon här ovanför, visas bilder på Tomas pappa, morfar och farfar, personer som betytt och betyder väldigt mycket för honom. Låten handlar, bland annat om dem.

Så här beskriver Tomas själv låten:

Vi har väl alla de där alldeles speciella personerna i livet som man minns med både stor sorg och kärlek. Personer som skapar trygghet och formar ens personlighet och liv, kanske mer än de själva anar. Personer som vi skulle ge vad som helst för att få ett sista samtal med.. en sista kram. Far- och morföräldrar, föräldrar, fastrar, farbröder och syskon… Låten ‘Minnen’ är en hyllning till dem alla.

Du hittar Minnen, och Tomas andra låtar på Spotify.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet skickas varje onsdag, och innehåller både tips till dig som harvar i musikbranschen och saker som är aktuellt kring CRS Records, och musikbranschen i stort.

Lämna en kommentar