Dick Lundberg reagerade starkt när styret i Sölvesborg beslutade sig för att Pride-flaggan var “politiskt laddad” och därför skulle förbjudas. Som vanligt när Dick reagerar så blir det musik, fantastisk musik. Och inte är det en protestsång heller, som man skulle kunna tro. Istället klämmer han i med en ordentlig hyllning till kärleken, oavsett vem som älskar.

Den här låten spelades först in väldigt snabbt, och en video producerades, och den videon fick på ett par dagar över femtio tusen visningar på Facebook. När allt landat samlade Dick bandet Solidariteten och spelade in ordentligt, och det är den versionen som nu släpps på de digitala streamingtjänsterna.

Det är också sannolikt att den här singeln kommer med på bandets kommande album, som har ett preliminärt releasedatum 2020-02-14. Och nej, det är ingen slump att det är på Alla hjärtans dag.

Den här singeln har också fått en B-sida, även om det inte riktigt fungerar så i streaming. Låten Det är dags för ett vi (på kanelbullens dag) var en låt som spelades in till Kanelbullens dag, mycket för att hylla kanelbullens fantastiska förmåga att föra samman människor, bygga broar och skapa gemenskap.

Hoppas du tycker om den, här nedan hittar du den på Spotify.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet skickas varje onsdag, och innehåller både tips till dig som harvar i musikbranschen och saker som är aktuellt kring CRS Records, och musikbranschen i stort.

Lämna en kommentar